Markedsføring av studier til internasjonale studenter

SIU  og Senter for IKT i utdanningen har gleden av å invitere til seminar om markedsføring av studier til internasjonale studenter. Her vil vi diskutere hvordan vi best kan presentere norske studier til internasjonale søkere. Seminaret arrangeres i Tromsø under TIFF - Tromsø internasjonale filmfestival - hvilket vil bidra til at seminaret får arktiske og internasjonale impulser.

Senter for IKT i utdanningen utvikler og driver portalen utdanning.no der det komplette utdanningstilbudet i Norge presenteres. SIU driver nettsiden Study in Norway der alle norske UH-studier som er åpne for internasjonale søkere presenteres. Informasjon om alle norske studier som er åpne for internasjonale søkere eksporteres også til den europeiske utdanningsportalen Learning Opportunities and Qualifications in Europe. 

Høsten 2016 har SIU og IKT-senteret innledet et samarbeid der vi forenkler innhentingen av studiedata fra norske UH-institusjoner som skal presenteres på de ulike portalene. Nå skal studiedata bare leveres ett sted, og alle studier samles i en felles database. Dette vil forenkle institusjonenes arbeid.  

  • Målgruppe: Seminaret vil være nyttig for de som jobber med opptak av internasjonale studenter, for FS-folk som jobber med studiedata og ansatte i markeds- eller kommunikasjonsavdelinger som jobber med rekruttering.
  • Sted: Clarion Hotel The Edge, Tromsø (oppgi referanse 1129GR011613 ved booking av rom).
  • Kostnad: Gratis. Reise og opphold dekkes av institusjonene. 
Tilbake til arrangementsoversikten

Påmeldingsfrist

23.12.2016


Dato

17.01.2017 - 18.01.2017  


Hvor og når?

Tromsø

Påmelding

Meld deg på her
Share |